De killer onder de maskers. Zo werd dit gezichtsmasker genoemd. Het masker moet dus mee-eters (blackheads), comedonen en dode huidcellen verwijderen. Ik was een beetje sceptisch, net als jij waarschijnlijk. Hoe kan zo’n maskertje dat allemaal verwijderen? Overal op Facebook las ik verschillende reacties over de ‘Blackhead Killer’. Het werd tijd om zelf achter de waarheid van dit zwarte maskertje te komen! Is it really that good?

Ik kocht deze Blackhead Killer van Pilaten voor zo’n 12 euro. Beetje duur dacht ik voor een masker, maar ik kreeg 5 maskers dus dit maakte de schrik wel weer goed. Het masker was binnen 2 werkdagen binnen en ik kon niet wachten om het te gebruiken. Grijnzend liep ik dan ook de trap op naar de badkamer.

Het aanbrengen

Voor iedereen die dit masker gaat gebruiken is het misschien handig om te weten dat je voor gebruik moet gaan douchen. Ervoor?! Ja, dit zorgt dat je poriën open gaan staan en al het vuil, zoals mee-eters, beter verwijderd kunnen worden.

Vervolgens verwijder je de overige make-up resten. Doe hierna je haar in een staart of een knotje. Het is namelijk zo dat dit masker erg hardnekkig is, in de zin van: echt álles blijft er aan plakken. Het is werkelijk waar net een hars strip en hier wil je echt geen haartje bij hebben zitten. Dus kijk uit met je wenkbrauwen, voor je het weet zijn die weg! Foetsie!

Voor de mensen die zich afvragen of dit echt zo erg is: JA. Dit vertel ik uit eigen ervaring…

Breng het masker aan met schone handen en smeer het goedje royaal over je gezicht heen. Eerst dacht ik dat ik nooit genoeg zou hebben aan een zo’n klein maskertje, maar integendeel: er zat superveel in en het rook naar mijn all time favorite geur: rode wijn. Een aangename verrassing.

Laat het masker 30 minuten drogen. Ja, wow. Dat dacht ik dus ook, das vet lang en ik ben zeer ongeduldig.

Eraf halen

Ja, dit was het pijnlijkste deel. By far het pijnlijkste masker wat ik ooit gebruikt heb.

Ik hoopte nog zo dat de reacties op Facebook het mis hadden. Ik trok namelijk het maskertje er vanaf en mijn voorhoofd viel nog mee. Maar bij de wangen stroomde de tranen gewoon over mijn gezicht. Fack!! Dat was pijnlijk zeg! Ieder mens heeft namelijk van die hele kleine gezichtshaartjes en die worden dus ook mee getrokken.

Op een gegeven moment was de helft van mijn gezichtsmasker eraf en dacht ik serieus er aan om het gezichtsmasker er maar op te houden. Maar dit kon natuurlijk niet. Poepzooi. Toen deed ik de pleister techniek maar: In één keer zoveel mogelijk masker er vanaf trekken. Dit hielp wel een beetje. Ik moet zeggen dat de roodheid hierna wel mee viel.

Het resultaat

Dit is de binnenkant van het masker met alle vuiltjes.
IMG_20150204_222407

Het resultaat mag er wel zijn!

Ik zag inderdaad mee-eters, dode huidcellen zitten en alle mee getrokken haartjes. Jemig, ze hadden gelijk: het is net een poriën strip maar dan voor over je hele gezicht.

Al met al denk ik wel dat je de afweging moet maken tussen pijn en mooi zijn. Wil je een huid zonder mee eters en dode huidcellen? Dan is het inderdaad een goede optie en het zal je huid zeker grondig reinigen! Maar heb je een huid die erg gevoelig is? Gebruik dit product dan niet. Het is niet geschikt voor mensen met een gevoelig huidje of lage pijngrens.

Maar het resultaat is verbluffend en werkt zeker Blackhead killend!

 

Bestel je eigen blackhead masker (€7,99) en je hebt hem morgen al in huis!

 

Meer info:

Het blackhead masker is erg kleverig, dus houd hier rekening mee tijdens het aanbrengen. Je vingers worden er zwart van en het masker moet echt goed droog zijn voor je het kunt verwijderen. Wanneer je het volledige masker hebt aangebracht, voel je dat het na een tijdje begint te trekken. Dit is goed! Voel na 25 minuten of het masker al droog is en breng niet te veel laagjes aan, want hierdoor duurt het langer voordat je het masker eraf kunt trekken.

Blackhead Killer is een ontzettend pijnlijk, maar effectief masker. Onze tweede proefpersoon raadt aan dat je het masker door een ander laat verwijderen van je huid, om zo sneller door de pijn heen te zijn. Het resultaat mocht er echter bij hem ook zijn: zelfs twee dagen later was zijn huid nog zacht en egaal.

 

[noot van de redactie: We hebben meerdere berichten gekregen dat er ”nep” varianten van het blackhead masker te koop zijn. Wij zijn er zeker van dat Dermarolling (te bereiken via de button hierboven) de goede, originele maskers verkoopt]
Masker: Blackhead killer
Geur90%
Plakkerigheid100%
reiniging gezicht100%
prijs kwaliteit verhouding71%
 • Aangename geur
 • Verbluffend resultaat
 • Redelijk goedkoop
 • Te plakkerig
 • Pijnlijk
 • Niet voor de gevoelige huid
90%Gehele score

46 reacties

  • Earth

   Krijg je als je het niet blijf gebruiken wilde haargroei op je gezicht kin boven lip

   • Esther

    Nee, dit is een hardnekkige fabel over ontharen. Ook als je dit masker gebruikt krijg je geen snor. Helaas!

 1. Mardi

  Wat een ontzettende grappige maar eerlijke review en duidelijk!!
  Heftig joh maar ik ben wel nieuwsgierig nu! Onwijs goeie tip dat je aangeeft hoe je het aan moet brengen en waar juist niet 😉 thanks!

  • Esmeralda

   je kan het ook via ebay bestellen ik heb het masker voor 12 dollar besteld zonder verzendkosten en het is het hele pakket voorbehandeling masker zelf en na behandeling je kan het vinden als ”black head mask set”

   • Denicea

    Via Wish ook te bestellen. 1 tube is daar €3,- inclusief verzendskosten. Had hem na 3 weken binnen.

 2. Jip

  Dat je dit hebt volgehouden. Ik zit hier met het masker nog op mijn gezicht opzoek naar tips en motivatie om het er verder af te trekken. Wat een ongelofelijke hel! De tranen biggelen over mijn wangen momenteel.

  • Nadia

   Jip ik heb me kapot gelachen om je opmerking! Hoe is het gegaan? Hoe zag je huid eruit? En ga je het, ondanks de hel, opnieuw gebruiken? Ik zou graag willen weten wat jij ervan vond.

 3. Eline van ijssen

  Je zei, dat kleine haartjes ook eraf gingen tijdens het aftrekken. Het vraag is: krijg je dan dikkere haartjes op je gezicht, als je het masker niet regelmatig gebruikt? (Hierbij bedoel ik, haartjes als wenkbrauwen) Dus dikke haren?

  • Esther

   Als je een product gebruikt, kun je je het beste gewoon aan de aanwijzingen volgen. Zoals hierboven staat moet je van tevoren douchen om je poriën te openen.

  • Jacky

   Hoi Kelly!
   Dat kan zeker! Maar ik zou wel oppassen als je al wat losse velletjes op je gezicht hebt, want het masker kan dat de eerste dagen wel een beetje verergeren. Daarna herstelt de huid zich – als het goed is – vanzelf weer en wordt hij een stuk gaver. Misschien is het handig om het de eerste keer te testen als je een paar dagen vrij bent? Iedere huid is natuurlijk anders 🙂

 4. Anita

  Is het een idee om je eerst te scheren? Dat is als vrouw wel een beetje ongebruikelijk/raar maar dan heb je niet de pijn van waxen (zo klinkt het althans).

  • Jacky

   Het is per persoon een beetje verschillend volgens mij, maar als je het masker er met een snelle beweging afhaalt, dan valt de pijn wel mee 🙂

 5. Bo

  Dus om goed te begrijpen als je dit als man gebruikt kan je nooit meer een snor krijgen

  • Dutch

   Mijn neusharen die ik eruit trek komen ook gewoon weer terug hoor…

 6. Julie

  Hee,
  ik had een vraagje want ik heb net het masker geprobeerd en ik vroeg me af hoe vaak je het moet doen om echt een goed resultaat te krijgen 🙂 want is het de bedoeling dat je het elke week een keer doet of vaker?

  • Jacky

   Hoi! Dat is voor iedereen verschillend, maar vaker dan eens per week zou ik hem niet gebruiken.

 7. Inge

  Ik heb deze ook binnen gekregen. Ik heb een droge huid met velletjes en zelfs de velletjes zijn er af en al 2 dagen niet terug gekomen. Ik vond het niet pijnlijk, fijn is anders maar zeer deed het ook niet 🙂
  Fijne recensie is dit!

  • Jacky

   Wat fijn dat hij bij jou ook goed is bevallen! Dankjewel voor je berichtje 🙂

 8. Romy

  Ik heb het masker besteld en ben zeker benieuwd ben alleen bang dat je zwarte haartjes op je gezicht krijgt na gebruik
  Weet iemand dat???

 9. Marry

  Ik ben zwanger. Heb je een idee of ik dit masker mag gebruiken ?

 10. sophie

  hoi,

  ik heb het masker nu een aantal keren geprobeerd, maar al mijn zwarte puntjes zitten er nog. wat doe ik verkeerd. ik doe namelijk precies hoe het is beschreven…
  en nog een vraagje, moet je het hele zakje gebruiken, want er zit inderdaad veel in…?

  • Jacky

   Oh wat gek! Het kan zijn dat de zwarte puntjes bij de ene wat hardnekkiger zijn dan bij de ander. Je zou kunnen proberen om voor de tijd even te stomen boven een bak gekookt water. Op deze manier gaan de poriën al een beetje open staan en is je huid volledig schoon. Daarna gebruik je het masker.
   Bij de jongen op de foto hebben we niet het hele masker gebruikt, omdat het inderdaad erg veel is en het dan eeuwen duurt voor het helemaal hard is geworden. Ik denk dat je zelf het beste kunt inschatten hoe veel je nodig hebt.

 11. celeste

  Op ali express heb ik voor 2 euro meende ik, dezelfde maskers gekocht. Ik kreeg er 10 voor dat bedrag. Ik raad aan daar ze dus te kopen. Het duurt wel wat langer eer je ze hebt. Verzendkosten zijn gratis

 12. Sannie

  Oh men……vandaag voor het eerst deze masker gebruikt met mijn dochter. We hebben behoorlijk krom gelegen van het lachen terwijl het een pijnlijke ervaring was. Ik sprong in de lucht van de pijn en gilde het er ook uit. Dat gekke spul haalt ook werkelijk alle onzuiverheden van je gezicht af. En haartjes! Mijn huid voelde wel opgezet en werd rood (voelt wel zacht aan). Nu over het hele gezicht gebruikt. Maar de volgende keer smeren we het alleen op onze neus, tussen onze wenkbrauwen en kin.

 13. Davita

  Ik ga zometeen het masker voor de eerste keer gebruiken, maarf nu ik dit allemaal lees word ik toch wel een beetje zenuwachtig….

 14. Soetkin

  Vraagje! Hoe vaak mag je dit masker in de week gebruiken? Heb je daar een ideetje van?

  • Jacky

   Het is best wel een intens masker dus ik denk (maar ik heb dat niet onderzocht) dat eenmaal per week voldoende is.

  • Jacky

   Zeker niet elke dag! Je moet dat even uittesten, wat werkt voor jou. Maar elke dag is te vaak! Dan houd je geen huid meer over 😉

 15. Rody de Groot - Schreuder

  Nou ik ben het ook gaan gebruiken. Via VoucherVandaag.nl besteld. Maar heel eerlijk? Het voelt bij mij als elk masker dat je na het opdrogen eraf moet halen. Geen pijn ofzo, en om nou te zeggen dat ik ‘shocking veel’ van mijn huid afhaal… Het viel me wat tegen. Ik had iets meer ‘miracle’ verwacht.
  Nu begin ik me haast af te vragen of hier ook al fake-variaties op de markt zijn en dat ik die nu dus heb… Ik miste trouwens ook de rode wijn lucht.. (you had me there… zucht…)

  Ik kreeg 10 pakjes, dus heb nog wat te proberen. Ook de buurvrouwen maar zakjes gegeven, kijken hoeveel pijn zij hebben…

  • Jacky

   Hi Rody!

   Wat vreemd! Als je het uit de verpakking haalt, dan hoort het een kleverige brij te zijn die je snel moet aanbrengen op de huid. Het is een soort vloeibaar rubber en droogt heel hard op. Ik heb nog nooit van iemand gehoord dat het er heel gemakkelijk vanaf ging. Misschien is het inderdaad wel een fake… Of jullie hebben geluk gehad en gewoon een minder pijnlijke variant getroffen, maar het resultaat liet ook te wensen over merk ik aan je comment. Zonde! (niet omdat ik je de pijn gun, haha, maar ik heb gezien dat het masker wel echt werkt)

 16. Zhao

  Dag,

  Ik heb een hele vettige huid maar wanneer ik me gezicht was met een washandje word altijd heel snel droog, ook als ik net uit de douche kom. Zal dat een consequentie op mijn huid zijn? Moet ik dan toch maar een creme opsmeren en dan het masker of…? Want ik stoom me gezicht wel regelmatig met warm water om het toch goed te reinigen

 17. isabel

  Ik heb dit artikel gelezen… nadat ik het masker had opgesmeerd en letterlijk mijn halve wenkbrauw onder had gesmeerd. Een beetje angstig was ik dus wel voor het eraf halen.
  Maar ondanks mijn gevoelige huid had ik nergens last van. Wenkbrauwen zitten er nog aan en heb ook niet het idee dat alle donshaartjes meegeharst zijn.
  Huid is wel lekker zacht nu dus voor mij wel een aanrader dit masker. En voor een paar euro 20 maskers bij Aliexpress.. koopje 🙂