Lilyrose brengt het laatste nieuws over entertainment en lifestyle zonder poespas en met een authentieke stem. No bullshit! We onderscheiden Lifestyle & Entertainment van elkaar met verschillende websites, om jouw bericht en onze visie aan de juiste doelgroep te brengen.

We nemen je even mee in de cijfertjes!

adverteren

adverteren op lilyrose

 

adverteren op lilyrose

adverteren lilyrose

Om het onze adverteerders zo makkelijk mogelijk te maken, kijken we altijd samen naar de beste manier om de boodschap naar buiten te krijgen. We nemen uitsluitend advertenties aan die zeker bij de doelgroep passen én dat doen we binnen het budget dat jij als adverteerder beschikbaar hebt. Het is mogelijk om banners te plaatsen, maar heb je wel eens aan een advertorial gedacht?

Afhankelijk van jouw verwachtingen en behoeften, komen we er samen wel uit. Zo zal je wellicht helemaal niets voelen voor linkbuilding, maar wil je wel wat meer naamsbekendheid. Of misschien heb je veel baat bij een langdurige samenwerking. Alles kan: voor iedere behoefte maken we samen een plan. En adverteren hoeft helemaal niet zo duur te zijn: we beginnen al bij 15 euro per banner!

We bieden je drie mogelijkheden die natuurlijk ook te combineren zijn. We maken d’r even een rijtje van. Wel zo handig!

adverteren Lilyrose.eu

1. Banners

Het is mogelijk om jouw banner op Lilyrose te plaatsen. Je ontwerpt ‘m zelf en wij zorgen ervoor dat de juiste link onder de banner komt te staan. Banners plaatsen we o.a. op:

  • De homepage
  • In de Footer
  • Naast een artikel
  • In een artikel

Met 30.000 pageviews per maand, wordt jouw bedrijf zeker opgemerkt! Voor meer informatie, neem je natuurlijk contact met ons op. Oh, voordat je doorgaat naar de volgende mogelijkheid: we werken niet met grote leaders, background take overs of pop ups, want dat vinden we allemaal niet zo gebruiksvriendelijk.

2. Advertorial

Linkbuilding is hot! Er zijn ontzettend veel bedrijven die daar behoefte aan hebben, maar zullen we je een geheimpje verklappen? Het is ook wel een klein beetje illegaal om met Do-follow links te werken wanneer je er voor betaald krijgt. Mocht je dus een gesponsord artikel willen of een advertorial willen plaatsen, dan werken we met No-Follow links én een vermelding dat het artikel gesponsord is. Sorry, we kunnen er niets mooiers van maken: dit is nou eenmaal de wet.

Weet je waar je advertorials heel mooi voor kunt gebruiken? Het promoten van je product! Je hebt niet alleen de ruimte om je eigen mooie afbeeldingen toe te voegen, maar ook om de tekst echt te laten spreken. In een artikel is er geen limiet!

Je mag een advertorial aanleveren die je zelf hebt geschreven, maar wij kunnen er ook eentje schrijven! De keuze is aan jou. Houd er wel rekening mee dat een advertorial duurder wordt als je voorkeur naar  dat laatste uitgaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere advertorials te plaatsen (da’s minder duur, zo zijn we dan ook wel weer), of om een advertorial en een banner tegelijkertijd te plaatsen. Wordt het ook weer goedkoper van. Waar je behoefte ook ligt: we gaan samen kijken wat het beste werkt!

3. Reviews (en winacties)

De editors van Lilyrose vinden het hartstikke leuk om de nieuwe producten van jouw bedrijf te reviewen en hier een artikel over te plaatsen op de website. Dat doen we helemaal gratis!

Review exemplaren mogen verzonden worden naar:

LilyMAG
Wortelhaven 89A
8911 G.L Leeuwarden
Nederland

Als je voorkeur hebt voor een bepaalde editor, vermeld dit dan bij het verzonden exemplaar. Dan zorgen we ervoor dat het bij jouw favoriet terecht komt! Let op: het kan zijn dat de editor in kwestie overladen wordt met reviewexemplaren, dan kan het gebeuren dat een ander dit oppakt, maar dat overleggen we natuurlijk eerst met jou.

Let er wel op dat je bij het verzenden duidelijke contactgegevens zet, zodat we je een berichtje kunnen sturen als ontvangstbevestiging en zodat we de URL naar je kunnen doorsturen als het artikel af is!

 

adverteren Lilyrose.eu

 

Wilt u het wachtwoord voor onze mediakit of onze statistieken ontvangen, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via redactie@lilymag.nl