Ben jij ook zo’n fan van de natuur, reizen en bijzondere plaatsen (in eigen land)? Mooi! Lilyrose groeit hard en is daarom op zoek naar jou. Voor onze nieuwe Outdoors website, willen we samenwerken met enthousisate hobby schrijvers/fotografen die van de natuur en van reizen houden. Van handige outdoor-gadgets tot mooie plaatsen in Nederland. Van complete stadsgidsen tot het leuke winkeltje op de hoek. Alles wat je ook maar buiten je huis kunt doen, willen wij samenbrengen onder één dak: Lilyrose Outdoors.

We zijn op dit moment op zoek naar drie schrijvers/fotografen.

Wat ga je doen?

  • Eropuit en prachtige foto’s maken!
  • Teksten schrijven over het buitenleven en/of reizen

Wie zoeken wij?

We vinden het leuk als je zelf op pad gaat! Lilyrose zoekt iemand die precies weet welke plekken de mensen (zullen) aanspreken. Dit mag binnen Nederland en België zijn, maar we zouden het ook heel erg leuk vinden om een editor die buiten Europa woont in ons team te hebben. We vragen je om:

  • Fotoseries te maken en te delen met de lezers
  • Af en toe een korte column/reisverslag te schrijven

Wat bieden wij?

  • Een platform met maandelijks meer dan 20.000 bezoekers
  • Een gezellig team vol authentieke ”no bullshit” mensen
  • De kans om jouw eigen blog of vlog te promoten via Lilyrose

Het kan gebeuren dat je af en toe wordt uitgenodigd voor een evenement. (je bent uiteraard niet verplicht om te gaan)

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet! Mail naar redactie@lilymag.nl
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met jackyovermeen@gmail.com

Over Lilyrose 

Lilyrose is een anti-blog. Onze bloggers zijn eerlijk, integer en een beetje eigenwijs. Lilyrose biedt de lezers een scala aan tijdloze artikelen in de vorm van columns, DIY’s en reviews. Lilyrose geeft ook ieder kwartaal een magazine uit.

 

Geef een reactie