Een paar weken geleden kreeg ik een telefoonhoesje van hoesjes-outlet.nl. Ik was helemaal blij, want de laatste keer dat ik keek was het aanbod niet zo breed voor de Galaxy S7, maar er waren wat hoesjes bij gekomen en degene die ik had gekozen was echt mijn ding.

Toen hij binnen kwam was ik nog blijer: de print is er echt in gedrukt en het relief geeft een luxe gevoel. Het hoesje is van leer gemaakt en ligt fijn in de hand. De telefoon klikt er heel simpel in en blijft goed zitten. En het fijnste van allemaal van dit hoesje: er is ruimte voor pasjes en er is zelfs ruimte voor een foto! Dit maakt het hoesje net even wat praktischer en persoonlijker. Op deze manier heb ik altijd mijn pinpas, ID-bewijs en OV-chipkaart bij me. Bovenaan zit een klein gaatje waar je een hengsel aan kunt vastmaken, wat hem iets makkelijker maakt voor als je je handen vol hebt.

Al met al was ik erg gelukkig met het hoesje. Maar er waren ook wat nadelen. Het voelt ondankbaar om te klagen over iets dat ik gratis krijg, maar ik wil ondanks dat wel eerlijk blijven. Ik heb het hoesje nu een week of 2 in gebruik en ik merk dat de print afgeeft. Op sommige plekken werd het lichte langzaam zwart. Mijn vingers werden grijzig en er verschenen meer zwarte vlekken. Ondanks dat ben ik erg blij met mijn hoesje. Het is helemaal mijn smaak en ligt lekker in de hand. En niet te vergeten: door het zachte leer en het handige handvat is mijn telefoon is erg goed beschermd tegen vallen.

20161018_225235

Daarnaast ontving ik de HD screenprotector. Daar is niet veel over te zeggen: hij werkt, hij is makkelijk op te plakken en beschermt tegen krassen. Alles wat een screenprotector moet doen!

Kortom: ik ben tevreden met deze webshop. Wil jij ook eens kennismaken met hoesjes-outlet.nl? Dat kan nu! We mogen namelijk 25 euro shoptegoed weggeven. Hiermee kun je jezelf (of iemand anders) blij maken met een nieuw hoesje, maar bijvoorbeeld ook een powerbank of charging station. Laat in een reactie hieronder weten voor wie je het shoptegoed zou willen winnen en waarom. Op 7 november maken we de winnaar(es) bekend via Facebook. Let er wel op dat je het goede mailadres gebruikt, zodat we je kunnen bereiken!

 

Je kunt niet meer meedoen met deze winactie

 


Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met hoesjes-outlet.nl

7 reacties

  1. ilsiee prins

    Leuk! 😉 Ik doe graag mee om mijn lieve zus te verrassen met een mooi hoesje! 😉
    Groetje Ilsiee

    Beantwoorden

Geef een reactie