Wij zijn dol op mannen. Dikke mannen, dunne mannen, lange mannen, korte mannen, het maakt allemaal niets uit.
Lilyrose wordt vaak gezien als een vrouwen-blog, maar dat zijn we helemaal niet! En om dat te bewijzen zijn we op zoek naar eigenzinnige, creatieve mannen die kunnen schrijven. Mannen die hun kijk op de wereld met ons publiek willen delen. Wie je ook bent en wat je hobby’s ook zijn: wij willen je een plaatsje geven in de wondere wereld van Lilyrose.

Op Lilyrose kun jij je stukken presenteren aan 16.000 unieke bezoekers per maand. We bieden je daarnaast de kans om evenementen te bezoeken en producten te reviewen. En natuurlijk mag je samen met ons shinen in de Wall of Fame.

Wat verwachten we op Lilyrose?

Tijdloze artikelen die met plezier zijn geschreven.

Interesse?

Mail je test artikel naar redactie@lilymag.nl o.v.v. Man Gezocht.
Het test artikel is tussen de 400 en 900 woorden en bevat geen afbeeldingen. Het artikel mag in PDF of Word document worden aangeleverd.

Geef een reactie