Sarah Jessica Parker keert terug bij HBO. Hoera! Op maandag 10 oktober start Divorce, een gloednieuwe komedieserie van tien, half uur durende afleveringen. SJP, die van 1998 tot en met 2004 furore maakte in de populaire HBO-serie Sex and the City, fungeert als uitvoerend producente. In SATC deed Parker dit al eerder.

Divorce verhaalt het lange scheidingsproces van Frances (Sarah Jessica Parker) en haar man Robert (Thomas Haden Church). Terwijl ze worstelen met de gevolgen van hun mislukte huwelijk, probeert het duo er te zijn voor hun kinderen en vrienden. Dit resulteert al snel in ongemakkelijke ontmoetingen en pijnlijke therapiesessies.

Na ruim tien jaar huwelijk en twee kinderen trekt Frances haar leven en huwelijk in twijfel. Maar dan ontdekt ze dat een frisse start moeilijker is dan ze dacht. Niet alleen voor haarzelf maar ook voor haar zoon, dochter en goede vrienden.

Actrice Molly Shannon (Enlightened) vertolkt Diane, Frances’ nerveuze, kinderloze beste vriendin met een succesvolle man en een prachtig huis. Talia Balsam (Mad Men) speelt weduwe Dallas – een andere goede vriendin van Frances – die zelf net gescheiden is van haar tweede man. Tracy Letts (Homeland) zien we als Diane’s echtgenoot Nick. Sterling Jerins (World War Z) en Charlie Kilgore (Moonrise Kingdom) schitteren als dochter Lila en zoon Tom.

Een top cast dus die we vanaf oktober dit jaar kunnen bewonderen. Wij kijken heel erg uit naar deze nieuwe serie van HBO!

Uitzendinformatie

Divorce is vanaf 10 oktober elke maandag om 21:30 uur – direct na Westworld – te zien op HBO. Afleveringen zullen ook beschikbaar zijn op HBO GO, de online streamingdienst waarmee programma’s op smartphone, tablet, laptop, PC en smart TV’s van LG en Samsung te zien zijn.

Met behulp van HBO On Demand kunnen abonnees afleveringen via het interactieve menu van hun tv-aanbieder bekijken. Voor meer informatie over de on demand diensten van HBO raadpleeg je http://www.itshbo.nl/ondemand.

 

Geef een reactie