In deze rubriek bespreekt Lilyrose de vijf muzikale hoogtepunten van de afgelopen week. Welke nieuwe singles en albums moeten we horen? En welke video’s moeten we zien? Je vindt ze hieronder hieronder. 

1. Single + Video: Mr. Probz – Fine Ass Mess

Oh wat houden we toch van die enorm rauwe stem van Mr. Probz! Op zijn nieuwe track Fine Ass Mess gaat hij eens niet de emotionele kant op met zijn muziek, maar horen we een jazz-achtige groovy sound. Natuurlijk houden we van de mooie ballades die deze meneer als geen ander brengt, maar ook deze sound kunnen we zeer waarderen!

2. Single: OneRepublic – Wherever I Go

Een verrassend goede single van OneRepublic. Bij het inro verwachtten wij eigenlijk niets meer dan een standaard dance-nummer, maar Wherever I Go steekt erg goed in elkaar en is catchy as hell. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die enorm hoge stem die zanger Ryan Tedder opzet in het refrein. Dit wordt er weer zo een waarbij het onmogelijk is om mee te zingen.

3. Single + Video: Zayn – Like I Would

Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat het vertrek bij One Direction de beste zet ooit is geweest van de Britse zanger Zayn. De singles die hij de laatste tijd uitbrengt van zijn debuutalbum Mind Of Mine zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en heel catchy. Ook de nieuwe Like I would is, ondanks het aparte refrein, een nummer dat zo de hele dag in je hoofd blijft zitten. De visuals in de video zijn het ook zeker waard om aandachtig te bekijken! Krijgen jullie ook een Justin Timberlake-vibe van dit nummer?

4. Milow – Modern Heart

De Belgische zanger Milow staat bekend om zijn gevoelige en mooie gitaarliedjes, maar op zijn nieuwe album Modern Heart wil hij een hele andere kant van zichzelf laten zien. Hij verkent de wereld van elektronische beats, tropical house en rnb-melodieën. Of het goed uitpakt? See for yourself!:

5. Single + Video: Muse – Aftermath

Als er ook maar één band is die weet hoe je een krachtig en dramatisch nummer moet neerzetten dan is het Muse wel. Nieuw is de laatste single van Muse niet, aangezien het al een jaar te beluisteren is op het album Drones, maar wél heel mooi. Ook de bijgaande video valt in diezelfde categorie. Het is getekend en gaat over de na-effecten van een oorlog.

 

één antwoord

Geef een reactie