Justin Bieber. Oh Justin Bieber. Van iedereen op de wereld, moet hij wel de meeste shit over zich heen hebben gekregen. Of is dat nog steeds Britney Spears? Ik kan al die hopeloze (of hulpeloze?) beroemdheden niet meer uit elkaar houden. Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik tot een aantal maanden geleden geen enkel liedje van Justin Bieber kon opnoemen.

Wat ik wel kon was vertellen over hoe gehaat dit kindersterretje was. En what the hell happend? Justin Bieber mag ineens weer! Als de kersttrui die jaren geleden heel erg fout was. Of de sokken in open schoenen die vroeger echt not done waren. Justin Bieber is een sok in een sandaal. En de hele wereld houdt ervan.

Persoonlijk weet ik niet of ik van Justin Bieber houd. Ik heb nooit met hem geknikkerd (laat staan wat anders), en het enige fragment dat ik van Justin Bieber kende, was dat gekots op het podium nadat het jochie de avond daarvoor een beetje te veel alcohol had gedronken. Justin Bieber was voor mij dan ook een gevallen ster, maar nu plotseling is er een marketingtrucje aan de gang, waardoor iedereen met hem wegloopt.

We mogen ineens onze sokken aan laten in de sandaal die we dragen. Is het niet geweldig? Ik gun het die jongen zo! Ik vond hem altijd wat zielig. Zoals dat jongetje van Home Alone dat er nu uitziet als een gemiddelde hipster die dakloos is geworden. Justin Bieber had zo moeten eindigen, maar ik denk dat Mama Bieber dat niet helemaal toeliet, en zie hier: het verbluffende resultaat. Alle meisjes zijn verliefd op hem en alle jongens… nouja ook. Denk ik.

Voor de goede orde: ik ben niet verliefd op Justin Bieber. Ik vind dat hij op een vrouw lijkt. Ondanks dat gespierde lichaam en die tatoeages, vind ik het een lelijke jongen. Zo één die een pruik kan opzetten en dan plotseling een meisje is zonder daar enige moeite voor te hoeven doen. Ik wil een echte kerel, met borsthaar en een gezicht dat niet mooier is dan dat van mij als hij zich om zou kleden tot vrouw.

Dat is volgens mij ook mijn enige eis, maar mocht Justin Bieber plotseling op mijn deur kloppen dan laat ik hem wel binnen. En dan zeg ik tegen hem hoe blij ik voor hem ben. En misschien geef ik hem thee, want met alcoholische dranken doet hij het volgens mij niet zo goed.

 

Geef een reactie