Sfeervol, tijdloos en kwalitatief goede producten: dat is wat House Doctor maakt. De kracht van het merk ligt deels in het kleurenpalet dat rustig is, waardoor het een plaats kan vinden in ieder soort interieur. Van industrieel, tot bohemian: voor iedere stijl kun je wel een mooi product van House Doctor vinden. 

Ik vlieg van hot naar her, omdat ik nog steeds opzoek ben naar een huis. En het zit me niet mee, zoals je eerder hebt kunnen lezen. Het is moeilijk om een huis te vinden en de zoektocht wordt alleen maar frustrerender wanneer je webwinkels tegenkomt die allemaal meubels verkopen die jij ook wel in je huis zou willen hebben. Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad dat ik al mijn spullen heb weggegeven: als ik straks (over een jaar of twintig) wel weer een huis heb dat naar mijn zin is, dan kan ik compleet opnieuw beginnen! En ach, die matras en eettafel zijn op dit moment wel voldoende om van te kunnen leven. Toch begint het na bijna een jaar wel enorm te kriebelen.

Een woonwinkel waar ik de laatste tijd bij aan het wegdromen ben, is Westwing. Het assortiment is enorm! En alle spulletjes zijn zo romantisch en chique! Toegegeven: ik kan het lang niet allemaal betalen, maar ik word er wel blij van om tussen het werk door even te speuren op deze site. En tijdens het speuren kwam ik wat leuks tegen!

House Doctor: de nieuwe collectie

Ook deze nieuwe collectie maakt me intens gelukkig! Het is zo rustgevend en sfeervol. Normaal gesproken hou ik van kleurexplosies, maar wanneer ik dit zie, ga ik toch wel twijfelen. Ik vind dit echt mooi gedaan! Het is modern, maar niet te minimalistisch, het is speels maar niet druk: ik zie mezelf al helemaal zitten. Glaasje wijn erbij… Plantjes om naar te kijken…

Ik hou wel van het idee om de natuur in je huis te halen. Sinds ik een plant heb, wil ik niet meer zonder. Inmiddels kan ik ze ook verzorgen, wat heel erg goed nieuws is! Vooral voor de plant zelf…

Toen ik Westwing naar de nieuwe collectie vroeg, kreeg ik de prachtige foto’s die ik in dit artikel gebruik. Daarnaast verklapten ze alvast dat ze de nieuwe collectie van Home Doctor vanaf 25 november met kortingen vanaf 30% op hun website wordt verkocht. En nu begint het alleen maar meer te kriebelen bij me. Zelfs dit industriële design trok mijn aandacht en gaf me inspiratie! De harde metalen staan prachtig in contrast met het gebruik van leuke, pastel accessoires en de stoffen materialen.

Als jij nou niet echt een wit en pastel type bent, dan hoef je niet meteen naar een ander merk over te stappen. Ook de donkere meubelstukken en accessoires van Home Doctor geven de nieuwe collectie de sfeer die we van het merk gewend zijn. Je kunt mixen en matchen, slechts een aantal elementen van de set toepassen of helemaal gaan voor donker (het is tenslotte bijna winter).

Nu Westwing deze nieuwe collectie vanaf 25 november tijdens een sale vierdaagse met 30% korting aanbiedt, wordt het helemaal feest! Ik ben nog lang niet uitgekeken. Tijd om alvast wat spulletjes in te slaan.. Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen, toch? 

Ik wil Westwing bedanken dat ik de prachtige foto’s mocht gebruiken! Voor meer informatie en de complete, nieuwe collectie kun je een kijkje nemen op www.westwing.nl 

 

Geef een reactie