blabla

Verkrijgbaar vanaf 24-7-2015 in de App Store en Google play. 217MB.

Unkilled is het nieuwste spel van MADFINGER. Zij brachten eerder al de populaire Dead Trigger franchise uit. Unkilled heeft een nieuwe engine. Hiermee kan het meer uit mobiele apparaten halen dan al zijn voorgangers. MADFINGER heeft hier flink gebruik van gemaakt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Unkilled mag zichzelf het grafisch beste zombiespel van dit moment noemen!

Unkilled heeft vergeleken met Dead Trigger verbeterde special effects en graphics, maar verder zijn er weinig verschillen. Daarom vraag ik mij af waarom Unkilled niet gewoon Dead Trigger 3 heet.

De gameplay is precies hetzelfde. Ik kon met mijn linkerduim vrij door de levels lopen en met mijn andere duim op de zombies mikken. Wanneer er een ondode in het vizier komt, wordt er automatisch geschoten. Door deze eenvoudige gameplay voelt de actie snel aan. Dit moest ook wel, want de zombies kwamen vaak in hordes op mij af.

In totaal zijn er 300 missies die elkaar behoorlijk vlug opvolgen vanwege hun korte duur. Maar de snelheid wordt er al gauw uitgehaald wanneer het energiebalkje leeg is. Jawel, Unkilled is weer zo’n gratis spel waar voor gedokt moet worden. Elke beurt kost een energieblokje en deze energie herstelt zich na een paar minuten. Wie niet wachten wil, moet betalen.

Dit mag de pret niet teveel drukken, want Unkilled is een gelikt actiespel. Er zijn meer dan 50 wapens vrij te spelen. Soms moest ik iemand beschermen door op afstand de zombies te snipen. En een andere keer moest ik als een maloot alles wat bewoog neermaaien met een minigun. Deze en nog veel meer wapens worden regelmatig met elkaar afgewisseld, waardoor de actie gevarieerd blijft.

Alle wapens zijn aan te passen met upgrades. Door munten in te leveren kon ik een schatkist openmaken. Hierin zat -als ik geluk had- een tijdelijke minigun. Tien minuten lang kon ik hier mijn lol mee op. Maar als ik alle missies met 3 sterren wou halen, dan mocht ik niet constant dit wapen gebruiken. Alle missies hebben een aantal eisen, bijvoorbeeld welk wapen je moet gebruiken. Deze eisen waren soms behoorlijk irritant. Mijn grootste irritatiepunt waren de missies waar ik een aantal headshots moest maken, want dit ging voor geen meter. Een kogel tussen de ogen telt niet, nee, ik moest het bovenste haartje op het zombiehoofd raken.

Voor de uitgave werd beweerd dat Unkilled een episch verhaal had. Hier ben ik het absoluut niet mee eens. New York heeft last van een zombieplaag en een paar stereotypes proberen dit tegen te gaan. Dit zijn onder andere een paar agenten, een ninja en een dokter.

Toch kan ik je aanraden Unkilled te downloaden. De pluspunten staan ver boven de minpunten. Nogmaals: het heeft prachtige graphics, makkelijke gameplay, uitdagende en uiteenlopende missies. Dit alles voor helemaal nop.

Een GRATIS product met de beste resultaten. Wat wil je als Nederlander nog meer?

Het zombiespel met de beste graphics
Graphics90%
Gameplay80%
Story50%
Replay85%
Pluspunten
  • Oogstrelende graphics
  • Verslavende gameplay
  • Gratis!
Minpunten
  • Headshots zijn moeilijk te maken
  • Energiesysteem
76%Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)
0%

Geef een reactie