WIN-WIN-WINACTIE BIJ LILYROSE!!

DVD & Blu-ray™ RELEASE OP 8 JULI 2015

Deze gloednieuwe film komt van dezelfde maker als District 9. Grote namen hebben een rol weten te bemachtigen, zoals: Sigourney Weaver, Sharlto Copley en Hugh -freaking- Jackman. En jij kunt deze film winnen op DVD of Blu-ray!

Maar eerst een stapje terug: wat of wie is Chappie?

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

Review

Toen ik voor het eerst de trailer zag herkende ik meteen de hoofdrolspelers. Het zijn de leden van de Hiphop groep DIE ANTWOORD. Ze zijn een béétje raar en creepy, maar toch is hun muziek behoorlijk catchy. Met hun weirdness hoopte ik op een gek verhaal vol met rare wendingen.

Dit bleek niet zo te zijn. Deze film bevat een simpele vertelling over leven, liefde en het maken van moeilijk keuzes. Met natuurlijk de nodige actie, ontploffingen en special effects. Chappie wist bij mij zowel sympathie op te wekken, als een glimlach met zijn stuntelige manier van ‘cool’ zijn.

Hoe kun je nou winnen?

Heel simpel natuurlijk. Geef een like en beantwoord deze vraag in de comments:

Wat zou jij Chappie willen leren?

Vermeld bij je comment of je Chappie op een Blu-ray of DVD wilt ontvangen.
Bijvoorbeeld, als ik mee mocht doen zou ik zeggen: Ik zou Chappie leren schoonmaken (want mijn huis is een puinhoop). Blu-ray.

Jouw antwoord mag zo creatief, grappig of serieus zijn als je zelf wilt. Ik ga dan met de Lilyrose redactie in overleg en op 17-07-2015 wordt de winnaar gekozen. 

Nee heb je, ja kun je krijgen. Probeer het uit!

 

– Je kunt niet meer deelnemen aan de winactie – 

 

©2015 CTMG, inc. All rights reserved. Courtesy of Columbia Pictures
Sony Pictures Home Entertainment

 

13 reacties

 1. Sander

  Ik zou dat ding bier laten halen want dat skeelt weer een slok op de borrel voor mij no!

  Beantwoorden
 2. Robert

  Ik zou Chappie leren om een goede film te maken! Maar de bluray kan altijd nog als onderzetter gebruikt worden.

  Beantwoorden
 3. Bas de Boer

  Om mee te helpen met arbeid naast de mensen samen te werken. Of als protest robot voor alle mensen die alleen klagen over van alles en nog wat maar zelf niet van de bank afkomen om actie te ondernemen maar dan moet er nog wel wat bijgebouwd worden anders maakt het echt géén indruk op de elite,politiek.

  Beantwoorden

Geef een reactie