Snapchat, een fantastische manier om je sociale leven om zeep te helpen. Een geweldige app die niet aan Lois besteed is en vooral gemeden moet worden omdat het zo verschrikkelijk fout kan aflopen… Zo overkwam mij de blunder van de eeuw.

Ik heb vaak domme dingen in mijn leven gedaan en ik ben niet perfect maar dit was de kroon op al mijn fouten. Ten eerste wil ik zeggen dat dit op Lilyrose komt te staan omdat ik uit de grond van mijn hart hoop dat dit jou nooit overkomt. Serieus, dat wil je niet. Laat het je dan ook naast amuseren een beetje afschrikken a.u.b.

Laat ik bij het begin beginnen. Snapchat is de perfecte manier om mensen elk stukje van je dag te laten zien of leuke momenten te delen voor enkele secondes of het in jouw verhaal te zetten wat dan 24 uur zichtbaar is. Ik had het aangemaakt omdat ik selfie verslaafd ben en hiermee mijn vriendinnen wilde irriteren. Maar goed, ik merk dat ik om het verhaal heen begin te draaien, het is gewoon zo ontzettend schaamtevol. Snapchat is namelijk ook de perfecte manier om heel kort, voor heel even een foute selfie te sturen. Zo kreeg ik van een jongen constant zulke snapchats. Dus ik dacht…

Dit kan geen kwaad.

Het is maar enkele seconde te zien en ik stuur niet iets naakts ofzo. Maar ik wilde wel dat het er zeer sexy eruit zag. Snap je? Ja je weet vast wel waar ik heen wil gaan. Maar als ik dan een deel van mijn lichaam moest uitkiezen om te sturen… dan ga ik voor mijn fantastische billen. Ja, nee maar echt, die zijn geweldig. Goud waard. Maar ja, zo’n selfie van je billen is nog niet zo makkelijk te maken. Hoe moet je dat in godsnaam doen?

349eeeb67da452d0f7f74eacd4417e32

En dat was het moment: Het moment dat alles fout ging en ik letterlijk met de billen bloot ging. Er is namelijk een knopje, dat ik uit het diepste van mijn ziel haat. Dat knopje zorgt ervoor dat ‘jou snapchat’ per direct naar ‘mijn verhaal’ gaat. Ik drukte er per ongeluk op omdat ik zo druk bezig was om een goede… nouja vul de rest zelf maar in. Ik wilde gewoon dat het er goed uit zag en ik was er maar druk mee bezig. (ja ik weet het, hilarisch. ha-ha.) Even voor de duidelijkheid: Mijn snapchat kon daardoor gezien worden door vrienden, familie en zelfs oude buren! IEDEREEN kon op elk moment van deze 24 uur, tien hele seconde lang naar mijn billen kijken. Ik begon te hyperventileren, oke … nee ik bezwijk nu echt.

Van erg naar ERGER.

Uit paniek appte ik een vriendin. “KUT KUT KUT”. En zij was natuurlijk verbaasd, “huh wat”? Maar zij en ik snapchatten altijd en voor ik het wist kreeg ik antwoord: “WTF LOIS JE BILLEN OP SNAPCHAT?!” “Ja kut man, hoe krijg ik ze er vanaf!?” Mensen serieus, ik dacht dat ik een hartaanval kreeg. Ik kon op geen enkele manier die snapchat verwijderen. Maar toen gebeurde er iets waardoor ik helemaal door de grond ging. Een smsje kwam binnen. “Doos, je billen staan op snapchat” afzender: Ex-vriend.

MIJN GOD ZEG, NEE. NOOOO. I’M FUCKED. Dit was het moment: Please, geef me een euthanasie spuitje. NU.

9f083f8ab0fdee0fb525b29369b85737

Wat bleek? Je moet dus op je snapchat zachtjes een keer drukken en dan komt er een optie om het te verwijderen. Maar inmiddels stond mijn snapchat er al 6 minuten op en was ook al 6 keer bekeken. Thank god voor vriendinnen die verstand van snapchat hebben anders was het nog veel erger geweest.

Schaamte2feb2062b1d4b99477fa886af8a210ba

Het ergste vond ik nog dat mijn ex-vriend dit zag. Niet omdat ik betrapt was op iets wat ik niet hoorde te doen, maar omdat ik hem nog leuk vond en ik voelde verdriet opkomen. Naast dat ik me natuurlijk behoorlijk schaamde voor deze blunder van de eeuw en ik me het liefst een kogel door de kop kon schieten vond ik de teleurstelling in mezelf het aller ergste gevoel. Ik weet dat het hilarisch is om te lezen en ik ben ook blij dat uiteindelijk alles goed is afgelopen maar het had natuurlijk ook anders kunnen gaan.

Ik heb snapchat dan verbannen uit mijn leven. Weg app. DOEI. Jij bezorgt mij alleen maar ellende. Ik durf en wil het nooit meer aanraken. Dus denk na voor je zoiets stuurt, een fout is snel gemaakt maar lastiger ongedaan te maken. Dat was me het lesje wel zeg. En ja, nu kan ik er stiekem zelf ook om lachen.

2 reacties

  1. insideandoutnl | Nathalie

    Jezus wat een dodelijk genant verhaal. Ik voel de pijn! En dan ook nog dat “zachtjes drukken om het weg te halen”, in dit soort situaties is ‘zachtjes drukken’ geen valide optie!

    Ps: gouden billen <3
    Ps/2: Jess foto, altijd goed

    Beantwoorden

Geef een reactie