Met sites als Netflix en Popcorn Time, zijn bijna alle series beschikbaar met één druk van de knop. En als twintiger heb je nog zeeën van tijd om lekker alle vijf seizoenen achter elkaar door te kijken (zonder pauze). Maar na de “fun twenties” moeten we toch echt aan de slag met vaste banen en kinderen enzo. Dus hier een rijtje met de allerleukste series die je echt voor je dertigste gezien moet hebben.

Friends

Waarschijnlijk heb je in totaal alle afleveringen van Friends al een keer gezien, maar een marathon is nooit weg. Sterker nog, een marathon is veel leuker dan losse afleveringen. Dus verzamel je eigen friends (of kat) en zet alle-seizoenen-in-een-keer-marathon maar op gang.

friends

De serie is een echte klassieker en helpt je niet alleen door je twenties, maar bereid je ook voor op de harde thirties die er aan gaan komen. Zes verschillende persoonlijkheden in één serie en ook nog eens in New York, dat moet je gewoon gezien hebben.

Sex and the City

satcOok al zijn de karakters in de serie al in hun dertiger jaren (of iets in die trant), het is belangrijk goed voorbereid te zijn op je eigen thirties. Deze serie is dus een must. Het geeft je een kijkje in de problemen van (waarschijnlijk) toekomstige relaties en hoe je die het beste níét op kunt lossen. Daarnaast kunnen we ook bij deze serie lekker wegdromen in New York en de outfits zijn ook niet mis.

Gossip Girl

Dit blijft natuurlijk een alltime favorite van iedereen. Niet alleen de prachtige kleding, té leuke boys, maar ook de stad New York om lekker bij weg te dromen. Dit is echt een serie die je even in een totaal andere wereld brengt. Ook al gaan de eerste seizoenen over tienermeisjes op de middelbare school, het maakt het niet minder leuk om naar te kijken. Omdat onze tienerjaren nou ook weer niet zó lang geleden zijn. Een groot pluspunt is natuurlijk de goddelijkheid van Chuck Bass a.k.a Ed Westwick.

GG

Drop Dead Diva

De serie over een 23-jarige vrouw die overlijdt, maar terugkomt in het lichaam van een degelijke dertiger. De problemen die ze daarmee ondervindt, zijn niet alleen heftig, maar ook hilarisch. Daarnaast willen we zelf bijna advocate worden, bij het zien van alle interessante zaken die Jane Bingum (hoofdrolspeelster) aangereikt krijgt. Gefilmd in het zonnige Los Angeles, geeft de serie een glamoureus kijkje in de wereld van de serieus dertiger en zorgt er daarmee voor dat wij niet kunnen wachten zelf dertiger te worden. Nouja, bijna.

ddd

Pretty Little Liars

Op het eerste oog een doodnormale tienerserie, maar na de plotaflevering kun je niet meer zonder. Misdaad en psychologische problemen komen al na het eerste kwartier de hoek om kijken en maken de serie heel wat meer dan een allergaartje. Mooie mannen, dúh, mooie kleding, dúh, maar het verhaal is en blijft het interessantst. Mét een hoog powervrouw gehalte, want de vier meiden lossen hun eigen problemen op en zijn vaak sneller dan de politie met het oplossen van misdaden.

PLL

Geef een reactie