Sinds vandaag is het Plantenasiel van Rachelle Klaassen weer geopend. Hij was tijdelijk gesloten, omdat de eigenaresse niet twintig dingen tegelijk kan doen. Jeej! Nu kunnen we allemaal weer plantjes adopteren. Grote blij!

Eigenlijk heeft Rachelle van alles voor je in de aanbieding: van kleine cactussen, tot gekke en enorme planten van twee meter hoog. Vanaf vandaag kunnen we weer los, want Rachelle heeft inmiddels 18 planten verzameld, die allemaal een nieuw baasje zoeken.

Het Plantenasiel werkt heel simpel: je adopteert een plant en biedt hem een tweede leven. Ja! Dat betekent inderdaad dat al die zielloze mensen, die hun plant gewoon op straat neerzetten of in de vuilnisbak flikkeren zodra ze de plant zat zijn, geen enkel excuus meer hebben om dit te doen. Planten kunnen ons leven super mooi maken en geven onze woonkamers karakter. Rachelle vangt de planten op en geeft ze vervolgens aan iemand die er wel de ruimte en energie voor heeft. Dat is toch super leuk!

Op de Facebook pagina van Het Plantenasiel kun je kijken wat er allemaal in de aanbieding is en waar je moet zijn als je die te gekke plant wilt scoren.

Wil je ook een plant adopteren?

Iedere dinsdag organiseert Rachelle Klaassen de ”plant adopteer dag” op Facebook. De foto’s van de planten die zij heeft gekregen, worden op de pagina geplaatst en er wordt een loting gedaan wie de felbegeerde plant mag komen ophalen.

Wees dus snel, want na 24 uur kun je niet meer laten weten dat je geïnteresseerd bent!

Kun jij niet meer voor je plant zorgen?

Ook dan zit je natuurlijk bij Rachelle helemaal goed. Zorg ervoor dat je een aantal foto’s van de plant maakt en verstuur deze via e-mail naar haar toe, mét vermelding van je woonplaats.

Meer info:

Plantenasiel: Facebookpagina
Extra info en contactgegevens: Website

Geef een reactie