Mijn man heeft een guilty pleasure. Die guilty pleasure is een meisje. Een meisje met een keyboard en een stem van goud. Tja, hoe kan ik daar nu aan tippen?

Toen we Christina Grimmie leerden kennen, zat ze wekelijks met haar keyboardje en een slechte camera covers op te nemen voor youtube. En niet zonder succes: Ze groeide al snel, en even later maakte ze haar eerste EP, ‘Find me’.

The Voice

Een paar jaar later deed ze mee aan The Voice USA. Het was voor ons geen verrassing toen ze het daar onwijs ver mee schopte, want wat een stem heeft die meid! Ze werd bijgestaan door Adam Levine, en werkte ook gelijk aan haar podiumskills.

Eind vorig jaar verscheen er een mailtje van Bandsintown met de mededeling dat Christina dan nu ook naar Nederland zou komen. Dat was niet lang nadenken: ik kocht gelijk kaartjes. Gister zijn we dus, als verjaardagskado voor mijn man, naar haar gaan kijken in de Melkweg. En nu zeg ik wel dat het een kado was voor mijn man, maar stiekem ben ik ook uit mijn dak gegaan tussen de gillende pubermeisjes. Ik voelde me even weer helemaal 16.

Christina Grimmie is super poppy, denk aan Stacie Orrico en Christina Aguilera. Maar er lijkt weinig te zijn dat ze niet kan met haar stem. Hoewel ik haar eerst wat eenzijdig vond, liet ze nu toch ook zeker een andere, gevoeligere kant van haar stem horen. Halverwege verdwenen de bandleden en kwam het keyboard tevoorschijn, voor good old times sake.

Al met al was het een hele leuke avond, en ik hoop dat ze het zo ver schopt dat we haar snel weer eens kunnen horen zingen!

 

image source: nbc.com

één antwoord

Geef een reactie