Tien jaar lang konden we lachen, huilen en meeleven met onze favoriete vrienden van Friends. Toen de cast van Friends in 2004 besloot om te stoppen, heeft menig mens heel hard gehuild en daarna raapten we onszelf langzaam weer bij elkaar: Het leven gaat nou eenmaal verder.

Afgelopen september was het alweer twintig jaar geleden dat de eerste aflevering van Friends te zien was. Ook de cast van Friends is verdergegaan met hun leven en wat zijn ze veranderd! Kijk met ons mee.

Courteney Cox

Courteney Cox scheidde in 2013 definitief van haar man David Arquette, met wie ze ook een dochtertje heeft. Op het moment dat de scheiding definitief werd, was het stel al drie jaar niet meer bij elkaar. Cox is momenteel verloofd met Johnny McDaid (Snow Patrol). Wanneer ze gaan trouwen is nog niet bekend.
Ondanks haar rumoerige liefdesleven en drukke bestaan is ze geen dag ouder geworden (of moeten we de plastische chirurgie daarvoor bedanken?)

courteney-cox

Jennifer Aniston

America’s sweetheart Jennifer Aniston werkt zich nog steeds uit de naad. Film na film komt uit met de actrice in een glanzende hoofdrol. We hoeven verder geen woorden te verspillen aan deze schoonheid; ze is nog steeds veruit de meest populaire Friend. En ook Jennifer lijkt geen dag ouder te zijn geworden (wat is hun geheim toch?!)

jennifer-aniston

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow staat bekend om het aannemen van behoorlijk vreemde rollen. Ze begon ooit als serveerster in Mad About You en kwam zo in Friends terecht. Wat ze nu doet? Dat is een hele goede vraag, want ze verschijnt niet echt in de spotlight. Kudrow heeft een eigen bedrijf, acteert nog regelmatig en leeft ondertussen lang en gelukkig verder met haar man en zoon. Binnenkort maakt The Comeback een comeback op HBO. Leuk! (en wat een zelfspot heeft ze!)

lisa-kudrow

Hmm… Het lijkt erop alsof de vrouwen niet echt veranderd zijn hé? Bij de mannen van Friends zit dat wel even anders…

Matthew Perry

Perry is mijn persoonlijke favoriet (maar ik zal mijn mening niet opdringen). Over zijn persoonlijke leven is weinig bekend. Hij had zes jaar een (geheime) relatie met Lizzy Caplan, maar inmiddels is die relatie voorbij omdat meneer niet wilde trouwen (Hello Chandler Bing?!). Hij probeert het op dit moment opnieuw met Lauren Graham.

Verder zet Perry zich in voor NADCP (National Association of Drug Court Professionals). Perry vecht al sinds het vijfde seizoen van Friends tegen zijn verslaving aan medicijnen en alcohol. Voor meer informatie over de NADCP en een leuk interview met Matthew Perry (die het niet kan laten om even een klein beetje sarcasme toe te voegen als iemand het niet met hem eens is) kun je op deze link klikken.

matthew-perry

David Schwimmer

Schwimmer is behalve acteur ook regisseur en producer. Toen Friends stopte, ging David verder met het regisseren van de spin-off ”Joey”. David is inmiddels getrouwd en heeft een dochtertje, Cleo, die in mei 2011 geboren werd.

Er gaan geruchten dat David Schwimmer en Jennifer Aniston sinds vier jaar niet meer met elkaar spreken, omdat Aniston in een interview zei dat ze ”geen idee had met wie Schwimmer zou gaan trouwen”. Schwimmer zegt, op zijn beurt, dat hij al meerdere jaren een relatie heeft met de negentien jaar jongere Zoe en dat Aniston dat ook wel had geweten als ze interesse had getoond.

David-Schwimmer

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc heeft  Joey inmiddels achter zich gelaten en wat is hij sinds die tijd veranderd! Na de spin-off ”Joey”, heeft Matt Leblanc zeker niet stilgezeten. Op dit moment speelt hij in Episodes. Oh! En hij is zo oud geworden. Bekijk ook even het filmpje. Hij is zo grappig en zijn stem is zo laag!

matt-leblanc

 

Oh! En hier is nog een leuke link waarop de Friends cast poseert met hun jongere zelf. Kijken!