Applicaties zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Toch zijn sommige apps niet zo briljant als de makers in gedachten hadden.
Hier vijf apps die gewoon kut zijn.

1. 3DBin (gratis)

Een simpele app die een 3D foto voor je in elkaar flanst. Klinkt goed hé! Toch zitten er wel wat haken en ogen aan. Zo moet je zelf als een mafkees een rondje om een voorwerp draaien en als je eindelijk klaar bent, scrol je als een gek door de foto’s heen die je gemaakt hebt. Op die manier creëer je inderdaad een 3D foto, maar je kunt net zo goed de app niet downloaden en gewoon héél veel foto’s achter elkaar maken, vanuit een andere hoek. Geeft hetzelfde effectje.

2. Beauty Mirror (gratis)

In eerste instantie werkt dit voor de dames verslavend (denk ik?), omdat je eindelijk eens kunt testen of jij er écht beter uitziet als je je gezicht laat verbouwen. Er is veel ophef over deze app geweest, maar stiekem issie wel leuk hoor. Het lijkt erop dat de app uitsluitend voor vrouwen is ontworpen, want toen ik mijn vader voor de app hield, leek hij opeens een travestiet met opgeblazen lippen. Neeh… niet erg aantrekkelijk.
Als je geluk hebt werkt de app ook echt, maar als je wat minder geluk hebt, dan vervormt je gezicht aan één kant, terwijl de andere kant nog steeds lelijk en on-verbouwd is. Of je eindigt met een enorme vage vlek op je kop, dat kan ook.

3. Waterslide Extreme (gratis) tree-240471_640

Misselijkmakend en extreem saai. Waterslide Extreme is niet veel meer dan een spelletje waarbij je op een (zet je schrap, dit komt als een enorme shock) waterglijbaan naar beneden zoeft. In de tussentijd moet je dingetjes pakken die lijken op de diamantjes die boven hoofden van Sims hangen, maar dat is niet zo. Dit is een perfect spel voor de personen die als kindje de controler van links naar rechts bewogen, maar niet op de knopjes drukten. Waterslide Extreme heeft geen knopjes en je mag als een bezetene van links naar rechts sturen. Succes!

4. Between (gratis)

Over deze app kreeg ik een tijdje geleden van alles te horen. Het is vast een prachtige manier voor stelletjes om hun meest fantastische momenten te delen en dat lekker privé te houden.

Dames en heren: deze app is zo overbodig als maar kan. Hij geeft je de mogelijkheid om samen met je partner herinneringen op te slaan (een beetje zoals Harry Potter ze met een stokje uit zijn hoofd haalt denk ik…) en foto albums te maken die alleen jullie kunnen bekijken en er zit een chatfunctie op. Zo kun je samen herinneringen ophalen.

Of je kunt daadwerkelijk je foto’s laten ontwikkelen, een glaasje wijn voor elkaar inschenken en samen de foto’s bekijken die jullie hebben gemaakt tijdens een dagje uit… Wie weet raken jullie nog in gesprek ook.

5. iA Writer (gratis)

Welkom bij nummer vijf, iA Writer, de meest nutteloze app van de eeuw. iA Writer zorgt ervoor dat je, zonder enige poespas, kleuren, lettertypen etc kunt schrijven. ”Het gaat puur om de notities”. Oké. Ik gebruik dan wel gewoon mijn ”notities” die standaard op mijn telefoon staan er er ongeveer hetzelfde uitzien.
Maar bedankt hé!

Wat is de stomste app die jij ooit hebt gedownload?

 

Featured Image created by: Blake Patterson

Geef een reactie