Ik kan me uren vermaken op Youtube. Het is net als de Action: Je gaat er voor één of twee dingen naartoe en komt er met een heleboel vandaan. En mocht ik daar nou dit pareltje van een filmpje gevonden hebben. Echt, ga even kijken als je de tijd hebt.

THE SLAP

Ik word er zo blij van als ik hier naar kijk. Voor de mensen die dit filmpje niet kunnen of willen gaan kijken leg ik het even uit. In dit filmpje geven twee onbekende mensen elkaar toestemming om elkaar in het gezicht te slaan. Behalve onbekenden zijn er ook mensen die elkaar al jaren kennen, maar elkaar nog nooit geslagen hebben, en dit willen proberen. Geniaal idee toch?

Mijn enthousiasme was zo groot geworden dat ik besloot dat ik dit in het echt moest gaan doen. Inderdaad, ik wilde mensen slaan en teruggeslagen worden. Natuurlijk kan ik niet zomaar iemand op straat een mep gaan verkopen, want beide partijen moeten immers instemmen en om nou aan een onbekende toestemming te vragen… Daarvoor ben ik iets te schijterig. Daarom leek het me leuk om het filmpje op Facebook te zetten en de reacties af te wachten.

Sex SLAAN met de ex

Diezelfde avond zat ik gezellig met een aantal vrienden aan het bier. Ik heb Youtube op mijn TV en natuurlijk werkte het weer niet naar behoren. Bedankt UPC.

Dus ik pakte mijn laptop erbij en we beluisterden muziek, totdat ik besloot om het SLAP filmpje te laten zien. En mocht mijn gefriendzonede ex er die avond ook nog zijn! Mijn enthousiasme voor het filmpje werd gedeeld en nog geen minuut later gaven we elkaar een lel om de oren. Heerlijk!

Kun je je voorstellen hoe het is om jouw ex in het gezicht te mogen slaan en een kreun te horen slaken, die je doet herinneren aan vroeger? Genot en pijn. Oh shit, dit klinkt net alsof ik een nieuwe fetisj heb ontwikkeld…

Negeer dat stukje maar.

Later die avond gingen we op stap. Zittende in de kroeg had ik mijn focus niet meer bij het filmpje, maar bij mijn bier en vrienden (ja, in die volgorde). Een andere vriend liep naar me toe en begon tegen me te praten. “Oh trouwens”: zei hij opeens. Ik keek op en FLATS! Daar ging zijn hand tegen mijn gezicht. What the f..?! Net voordat ik zijn hersenen zou inslaan, herinnerde ik me opeens mijn Facebook post. Er werd gelachen en ik heb hem natuurlijk met veel plezier een klap teruggegeven. Geloof me, het maakt een vriendschap een stuk humoristischer.

lachen

Snap je het een beetje?

Als je elkaar toestemming geeft om te slaan en je staat op het punt om het te doen, dan wordt het een beetje spannend, vooral als je het gaat uitstellen. Bij het krijgen van de klap schrik je van de pijn en daardoor schiet er even adrenaline door je lijf, maar omdat het geen gevaarlijke situatie is, veranderd de spanning opeens in opluchting en lachen. Klein beetje alsof je uit een achtbaan komt, maar zonder dat je er misselijk van wordt! En als jij slaat is het de bedoeling dat je dat niet te hard doet, maar dan zijn vooral de momenten dat het toch nèt iets te hard aankomt wel erg grappig.

Zoals de bedenker van het filmpje zegt: “Een klap met toestemming is eigenlijk een knuffel” en “Geweld zonder agressie is intimiteit”. Nee, het klinkt niet erg logisch, maar in mijn ervaring klopte dit wel.

Wees eerlijk, lijkt het je niet leuk om een vriend of vriendin van je een klap te verkopen?

Ergens is het niet anders dan stoeien

En wie doet dat niet? Ik heb veel met mijn broer en vrienden gestoeid. Ik heb op meerdere vechtsporten gezeten, dus ik weet vaak de gemene plekjes wel te vinden en toch ben ik op een of andere manier altijd degene met de blauwe plekken. Hè Robert?

Ik herinner me opeens dat die “goede vriendin” van de Een borreltje teveel..-blog meer dan eens in een aangeschoten bui mij een bitchslap heeft gegeven. Ja mensen, voel jij je zielig omdat je gefriendzoned bent? Ik ben gebitchzoned.

Ik sloeg “goede vriendin” niet terug, maar ik heb wel eens een vriendin een gedoseerde klap gegeven. Begrijp goed: normaal sla ik nooit meiden. We hadden een verhitte discussie en opeens kreeg ik een pets op mijn wang. Als enorme voorstander van emancipatie vond ik dat niet kunnen en gaf ik deze voorzichtig terug. Dat was een keuze waar mijn wang de volgende dag nog steeds spijt van had. Gelukkig hebben we het die dag weer goed gemaakt. Kutwijf.

Houdt het dan nooit op?

Ik vind het grappig dat er zoveel herinneren bij me opborrelen en dat er nieuwe zijn ontstaan na zo’n kort filmpje. Het klinkt vast heel raar wat ik allemaal heb verteld, maar ik blijf erbij: iemand waar je om geeft een mep verkopen is gewoon heel leuk.

Alleen het kan zijn dat ik nu te ver ben gegaan, want het begint mijn liefdesleven ook te beïnvloeden. Volgende week heb ik een date met iemand die het idee van dit filmpje ook leuk vindt. Dus hebben we via Whatsapp afgesproken dat we elkaar gaan begroeten met, inderdaad, een klap in het gezicht. Kom op, dat is toch gewoon de ijsbreker?

happy

Begrijp jij me , of heb ik misschien een onderdrukte SM fetisj waar ik hulp voor moet gaan zoeken? Laat een berichtje achter als je wil.

Binnenkort vertel ik over mijn date ervaringen, zodat jij weet wat jij NIET moet doen tijdens een date. Dan vertel ik ook hoe die klap is afgelopen.. Tot ziens!

2 reacties

Geef een reactie